tiistai 16. maaliskuuta 2010

Lisää koulua

Viime viikolla oli siis toinen kerta koulua. Tällä kertaa menin kyllä yksin, kun Viiman masu oli ottanut kyttyrää ilmeisesti jostain syömisistä, kun oli pari päivää ruikulilla. Jätin sitten kotiin ja menin kuunteluoppilaaksi.

Kerran aiheena oli namilla motivointi. Juoksutettiin siis koiraa nyrkin perässä, jossa oli sisällä nami. Seuraava harjoite oli arkiseuraamista namin avustuksella ja viimeisenä vielä yksin jättämistä seinään kiinni, kun itse astuu ensin askeleen ja sitten muutaman askeleen pois päin. Koiran siis pitäisi olla rauhallinen koko ajan. Näitä ollaan sitten hiukan harjoiteltu kotona. Paljon enemmän pitäisi, mutta tuntuu, että aika ei vuorokausissa riitä. Jokaiseen pitäisi saada yksi extrakoulutustunti. Tänään illalla on taas sitten kouluilta, nyt pääsee Viimakin mukaan kouluttautumaan.

Jatta toivoi kuvia viimasta, joten tässä tulee nyt joku. Kuvien (c) P4ku.

Pihalla otettu otos todella nättinä päivänä. Meillä on tuossa keskellä pihaa kaivonkannen päällä ihan hillitön lumikasa, jonka päälle Viiman usutin. Se on muuten oppinut hyvin näissä kuvaussessioissa "ylös" käskyn, kun aina patistan sen jonkun kasan päälle. :D


Kaksi seuraavaa ovat myös ihan vaan tästä pihalta samaisena ihanana päivänä.


Ja vielä kalansilmälinssillä yksi pitkänenäkuva. :)


Hännänheilutuksia Viimalta ja aurinkoista päivää!

Ei kommentteja: